fbpx

Wist je dat Jobvillage jou een uitgelezen kans biedt om je droomjob (in eigen regio) in de wacht te slepen? Nog tot en met 26 oktober vind je ons doorheen heel Vlaanderen om jou aan een kanjer van een baan te helpen. Nog niet overtuigd? Dan geven we jou met volgende redenen alvast 5 keer veel goesting om er absoluut bij te zijn.

Iedereen weet waarom

Jij komt naar één (of meerdere) van onze Jobvillages om snel je droombaan binnen te hengelen. In die Jobvillage(s) ontmoet je mensen van de deelnemende bedrijven die net zoals jij even hard op zoek zijn. In hun geval naar (regionaal) toptalent zoals jij. Je gaat er bij tientallen bedrijven op de koffie, maakt persoonlijk kennis met recruiters en je krijgt er nog loopbaanadvies bovenop. Kan je je een betere opportuniteit voorstellen om de job van je dromen te scoren?

Face-to-face

Weet je wat echt leuk is? Tijdens de Jobvillagedagen ontmoet je misschien al jouw toekomstige baas of maak je er, wie weet, kennis met een paar collega’s. Mekaar in levende lijve ontmoeten geeft zoveel extra leuke facetten aan de zoektocht naar je droomjob. Iedereen is trouwens welkom bij onze Jobvillage(s): zowel hogere- als meer uitvoerende profielen, starters als meer ervaren profielen, latent- als actief werkzoekenden.

 Je sollicitatietraject is compact

Gewapend met wat cv’s en jouw motivatie ga je in onze Jobvillage(s) in gesprek met de bedrijven waar je graag aan de slag zou willen. Geen dagen of weken wachten op antwoord. Met wat geluk heb je aan het eind van je bezoek aan een van onze Jobvillages misschien al een jobaanbieding op zak. En zeker al een aantal interessante opportuniteiten om op voort te borduren. Dat is heel wat tijd en moeite bespaard, toch?

Het is een topper onder de jobbeurzen

Onze Jobvillages blinken uit in organisatie en onderscheiden zich van heel wat andere jobbeurzen door een warm onthaal, professionalisme, digitale ondersteuning en transparante info. Wij weten immers als geen ander dat een leuke baan vinden serious business is. En daar willen we samen met jou helemaal voor gaan. Maar er is meer. Ook kan je loopbaanadvies krijgen. Op de Jobvillage-infostand kan je daarenboven ook terecht voor begeleiding op de beurs zelf. Zo zorgen de Jobvillagemedewerkers voor de beste match tussen de kandidaten en de werkgevers.

Werken in eigen regio

De Jobvillages zijn regionale jobbeurzen. Ideaal dus wanneer je op zoek bent naar een job dicht bij huis. De reden dat we heel Vlaanderen doorkruisen, is omdat we jou vooral in contact willen brengen met werkgevers uit je eigen regio. Ons doel is immers dat je een leuke baan vindt in jouw buurt. Veel succes!
Pascal Dewulf

Cookie Instellingen  -  Privacy policy