fbpx
Jobvillage

Meer info?

Je wil graag deelnemen aan één van de volgende edities van Jobvillage?

Wat kan JobVillage voor je betekenen?

Portaalbeleving voor de kandidaat

Dit jaar gaat Jobvillage opnieuw door! We organiseren dit jaar elf jobbeurzen over heel Vlaanderen en een online editie met twee contactmomenten.

Op de beurs kunnen de kandidaten bij jou op de koffie en maken ze kennis met bedrijven uit hun regio. Er worden interessante seminaries georganiseerd en de bezoekers kunnen daarnaast loopbaanadvies en een CV-analyse krijgen op de beurs. Daarnaast staan onze medewerkers paraat om kandidaten te matchen met jouw bedrijf. Dat resulteert in een betere match en een maximale instroom voor jou als werkgever.

ONTMOET JE ONTBREKEND TALENT

Op Jobvillage ontmoet je een mooie mix aan bezoekers van verschillende opleidingsniveaus en functies. Ontmoet op de elf live en twee online beursdagen heel wat potentiële kandidaten op jouw persoonlijke beursstand en voer (via chat of videochat) een kennismakend gesprek. Beman jouw stand en laat enkele van je recruiters de juiste profielen voor jou scouten op.  En dat voor betaalbare tarieven. Minimale input voor maximale opbrengst.

GERICHTE AANDACHT VAN DE STERKSTE MEDIA

We trekken de aandacht van kandidaten via een sterke aankondigingscampagne in verschillende online- en offlinemedia en op radio. De campagne loopt tegelijk in De Zondag, Flair, Libelle, Knack, Trends, Sport/Voetbalmagazine, Datanews en andere Roulartatitels. Onze website www.jobvillage.be wordt ondersteund door Regiotalent.be én een Google- en Facebook-campagne. Zo gaan we voor een maximale instroom.

VERSTERK JE DEELNAME

Gedurende 2 weken brengen we in De Zondag en Regiotalent.be een dossier rond Jobvillage waarin we interessante content brengen rond dit thema en alle printadvertenties van deelnemers bundelen. Je printcampagne in het kader van JobVillage = 1 +1 week gratis!

Deelnemen aan JobVillage dit najaar?

 • 8/03 – Leuven – Brabanthal
 • 10/03 – Ieper – Fenix
 • 15/03 – Brugge – Kinepolis Brugge
 • 17/03 – Waregem – Waregem Expo
 • 24/03 – Antwerpen – Kinepolis Antwerpen
 • 3/05 & 5/05 – Online – Vlaanderen
 • 20/09 – Geel – CC De Waai *
 • 22/09 – Gent – Kinepolis Gent *
 • 27/09 – Hasselt *
 • 29/09 – Mechelen – Technopolis *
 • 4/10 – Roeselare – Topsporthal Schiervelde *
 • 6/10 – Sint-Niklaas *

* Najaarsdata onder voorbehoud.

Dit kan je verwachten van jobvillage

in woorden

Tips voor werkgevers

Waarom een jobbeurs goed is voor uw merk

Waarom een jobbeurs goed is voor uw merk

Een jobbeurs dient niet alleen om nieuwe talenten aan te trekken, maar ook om uw brand awareness of merkbewustzijn te verhogen. Het kan uw bedrijfsreputatie in een positief daglicht stellen en zo witte raven naar u toe leiden. U hoeft het geen enkele CEO te vertellen:...

Aan deze drie eigenschappen herkent u een droomkandidaat

Aan deze drie eigenschappen herkent u een droomkandidaat

Toegeven, droomkandidaten zijn dun gezaaid. Maar op een drukbezochte jobbeurs stijgen uw kansen exponentieel om er één te vinden. U kan potentiële kanshebbers er makkelijk uitpikken als ze op zijn minst deze drie eigenschappen bezitten. Hij/zij kan meepraten over uw...

Cookie Instellingen