fbpx

Wat kan JobVillage voor je betekenen?

Jobvillage

Meer info?

Je wil graag deelnemen aan één van de volgende edities van Jobvillage?

Portaalbeleving voor de kandidaat

Dit jaar gaat Jobvillage opnieuw door!

In het najaar gaan reeds 10 fysieke beurzen door op verschillende locaties in Vlaanderen.

Op de beurs kunnen de kandidaten bij jou op de koffie en maken ze kennis met bedrijven uit hun regio. De bezoekers kunnen daarnaast loopbaanadvies krijgen op de beurs. Onze medewerkers staan paraat om kandidaten te matchen met jouw bedrijf. Dat resulteert in een betere match en een maximale instroom voor jou als werkgever.

ONTMOET JE ONTBREKEND TALENT

Op Jobvillage ontmoet je een mooie mix aan bezoekers van verschillende opleidingsniveaus en functies. Ontmoet op de tien beursdagen heel wat potentiële kandidaten op jouw persoonlijke beursstand en voer een kennismakend gesprek. Beman jouw stand en laat enkele van je recruiters de juiste profielen voor jou scouten.  En dat voor betaalbare tarieven. Minimale input voor maximale opbrengst.

GERICHTE AANDACHT VAN DE STERKSTE MEDIA

We trekken de aandacht van kandidaten via een sterke aankondigingscampagne in verschillende online- en offlinemedia en op radio. De campagne loopt tegelijk in De Zondag, Flair, Libelle, Knack, Trends en andere Roulartatitels. Onze website www.jobvillage.be wordt ondersteund door Regiotalent.be én een Google- en Facebook-campagne. Zo gaan we voor een maximale instroom.

VERSTERK JE DEELNAME

Gedurende 2 weken brengen we in De Zondag en Regiotalent.be een dossier rond Jobvillage waarin we interessante content brengen rond dit thema en alle printadvertenties van deelnemers bundelen. Je printcampagne in het kader van Jobvillage = 1 +1 week gratis!

Deelnemen aan Jobvillage dit najaar?

Dit zijn de locaties waar we dit najaar aanwezig zijn:

  • 26/09 – Woestyne – Aalter
  • 28/09 – Kortrijk – Départ
  • 3/10 – Brugge – BMCC
  • 5/10 – Gent – Expo
  • 10/10 – Geel – De Waai
  • 12/10 – Mechelen – Technopolis
  • 17/10 – Hasselt – Corda Campus
  • 19/10 – Sint-Niklaas – ’t Bauhaus
  • 24/10 – Roeselare – Schiervelde
  • 26/10 – Antwerpen – Expo

Standhouders over Jobvillage

De nocturne zorgde voor een andere dynamiek: we zagen meer profielen met een  technische achtergrond en het grote deel van de bezoekers waren ervaren en werkend. Ik ga aan de slag met 9 cv’s . Fijn dat we hier een heel uitgebreid gesprek hebben met deze kandidaten en zo al meteen een duidelijk beeld hebben of de match er is. Ik ga heel tevreden naar huis.

Besiana Vehapi - Dema-Shop

Er waren kwalitatieve en brede profielen aanwezig, én ze waren goed voorbereid. We hebben maar liefst 8 kandidaten weerhouden voor een gesprek.
We zijn ook heel tevreden over de goeie organisatie en de uniforme standen.Nog een pluspunt: de jobbuddies. Zij helpen de kandidaten hun weg vinden naar de juiste werkgevers.

Celien Vanhaezebrouck & Dempsey Sablain - Cebeo

Tips voor werkgevers

Waarom een jobbeurs goed is voor uw merk

Waarom een jobbeurs goed is voor uw merk

Een jobbeurs dient niet alleen om nieuwe talenten aan te trekken, maar ook om uw brand awareness of merkbewustzijn te verhogen. Het kan uw bedrijfsreputatie in een positief daglicht stellen en zo witte raven naar u toe leiden. U hoeft het geen enkele CEO te vertellen:...

Aan deze drie eigenschappen herken je een droomkandidaat

Aan deze drie eigenschappen herken je een droomkandidaat

Toegeven, droomkandidaten zijn dun gezaaid. Maar op een drukbezochte jobbeurs stijgen jouw kansen exponentieel om er één te vinden. Je kan potentiële kanshebbers er makkelijk uitpikken als ze op zijn minst deze drie eigenschappen bezitten. Hij/zij kan meepraten over...

Cookie Instellingen  -  Privacy policy