fbpx

Wat kan JobVillage voor je betekenen?

Jobvillage

Meer info?

Je wil graag deelnemen aan één van de volgende edities van Jobvillage?

Portaalbeleving voor de kandidaat

Dit jaar gaat Jobvillage opnieuw door!

In het voorjaar gaan reeds acht fysieke beurzen door op verschillende locaties in Vlaanderen.

Op de beurs kunnen de kandidaten bij jou op de koffie en maken ze kennis met bedrijven uit hun regio. Er worden interessante seminaries georganiseerd en de bezoekers kunnen daarnaast loopbaanadvies krijgen op de beurs. Daarnaast staan onze medewerkers paraat om kandidaten te matchen met jouw bedrijf. Dat resulteert in een betere match en een maximale instroom voor jou als werkgever.

ONTMOET JE ONTBREKEND TALENT

Op Jobvillage ontmoet je een mooie mix aan bezoekers van verschillende opleidingsniveaus en functies. Ontmoet op de acht beursdagen heel wat potentiële kandidaten op jouw persoonlijke beursstand en voer een kennismakend gesprek. Beman jouw stand en laat enkele van je recruiters de juiste profielen voor jou scouten.  En dat voor betaalbare tarieven. Minimale input voor maximale opbrengst.

GERICHTE AANDACHT VAN DE STERKSTE MEDIA

We trekken de aandacht van kandidaten via een sterke aankondigingscampagne in verschillende online- en offlinemedia en op radio. De campagne loopt tegelijk in De Zondag, Flair, Libelle, Knack, Trends, Sport/Voetbalmagazine, Datanews en andere Roulartatitels. Onze website www.jobvillage.be wordt ondersteund door Regiotalent.be én een Google- en Facebook-campagne. Zo gaan we voor een maximale instroom.

VERSTERK JE DEELNAME

Gedurende 2 weken brengen we in De Zondag en Regiotalent.be een dossier rond Jobvillage waarin we interessante content brengen rond dit thema en alle printadvertenties van deelnemers bundelen. Je printcampagne in het kader van JobVillage = 1 +1 week gratis!

Deelnemen aan JobVillage dit voorjaar?

  Dit zijn de locaties waar we dit voorjaar aanwezig zijn:

  • 07/03 – Ieper – Fenix
  • 09/03 – Waregem – Expo
  • 14/03 – Leuven – Brabanthal
  • 16/03 – Antwerpen – Kinepolis
  • 21/03 – Aalst – De Filatuur
  • 23/03 – Vilvoorde – Het Kruitfabriek
  • 28/03 – Oostende – Hippodroom
  • 30/03 – Roeselare – Nocturne

  Standhouders over Jobvillage

  “Super blij dat we de Jobvillage ambassadorship wedstrijd hebben gewonnen! De prijs, een waardebon bij Roularta Local Media, zullen we gebruiken voor een employer branding advertorial in De Zondag om talent in specifieke Vlaamse regio’s aan te trekken.”

  Sanne Baeyens - Daoust

  “Wij hadden in Antwerpen een erg interessante namiddag met kandidaten voor verschillende functies. In totaal lieten 47 mensen hun gegevens achter op onze stand. 3 mensen worden ook nog rechtstreeks gecontacteerd voor een functie als leader. Een eerste gesprek ging al door op 26 maart.

  De organisatie was erg goed en verliep heel vlot. Ik ben heel erg fan van het principe van de uniformiteit. Het maakt het ook heel makkelijk als standhouder.”

  Lynn Decraene - Decathlon

  Tips voor werkgevers

  Aan deze drie eigenschappen herken je een droomkandidaat

  Aan deze drie eigenschappen herken je een droomkandidaat

  Toegeven, droomkandidaten zijn dun gezaaid. Maar op een drukbezochte jobbeurs stijgen jouw kansen exponentieel om er één te vinden. Je kan potentiële kanshebbers er makkelijk uitpikken als ze op zijn minst deze drie eigenschappen bezitten. Hij/zij kan meepraten over...

  Waarom een jobbeurs goed is voor uw merk

  Waarom een jobbeurs goed is voor uw merk

  Een jobbeurs dient niet alleen om nieuwe talenten aan te trekken, maar ook om uw brand awareness of merkbewustzijn te verhogen. Het kan uw bedrijfsreputatie in een positief daglicht stellen en zo witte raven naar u toe leiden. U hoeft het geen enkele CEO te vertellen:...

  Cookie Instellingen