fbpx

Interesse in een job dichter bij huis? Dan is de JobVillage iets voor jou. Deze virtuele jobbeurs staat garant voor een hoop vacatures in je buurt, interessante ontmoetingen met werkgevers, workshops en loopbaanadvies. Registreer je alvast!

De online JobVillages gaan door op 19 en 21 oktober. Het concept is eenvoudig: tal van werkgevers onder één dak, gecombineerd met interessante workshops. Dit jaar gaat de JobVillage online. Vanuit je zetel kun je dus de eerste contacten leggen met je toekomstige werkgever. Handig toch?

Jouw profiel

Voor je de beurs bezoekt, maak je een persoonlijk profiel aan. Je laat wat persoonlijke gegevens achter, zodat ook de recruiters jou kunnen vinden. Vervolgens plan je je bezoek volledig zelf naargelang jouw agenda. De dag van de beurs ga je virtueel op pad en voer je online gesprekken.

Werkgevers uit jouw buurt

De werkgevers bevinden zich in verschillende hallen, per provincie. Zo krijg je in één oogopslag de bedrijven dicht bij huis te zien. Klik op de bedrijfsnaam in de overzichtelijke lijst en je wordt naar de virtuele standplaats gebracht waar je in gesprek kunt gaan met een rekruteerder van dat bedrijf. Uiteraard mag je ook in de andere hallen je licht opsteken.

Persoonlijke gesprekken

Je kunt persoonlijke gesprekken voeren via (video)chat. Op die manier worden de eerste contacten vlotjes gelegd en kun je jezelf al kort voorstellen. Vuur maar wat vragen af op de werkgever, hij of zij zal ze met plezier beantwoorden. Je kunt ook met andere kandidaten een gesprekje voeren. Bereid je ook voor op vragen van de recruiters om een goede eerste indruk te maken.

Boeiende workshops

Heel wat bedrijven staan paraat om een inspirerende workshop te verzorgen en je tips and tricks te geven. Ideaal om je carrière nog een boost te geven. Maak een lijstje van de workshops die jij graag zou volgen en plan ze in op je eigen ritme.

JobVillage, dinsdag 19 oktober & donderdag 21 oktober.

Info: Klik hier.

Mieke Vercruijsse

Cookie Instellingen  -  Privacy policy