fbpx

De virtuele jobbeurs van Jobvillage staat voor de deur. Je verplaatsen hoeft dus niet, want je kunt heerlijk van bij je thuis op zoek naar de werkgever en job die bij jou past. Ook hier ontmoet je op één dag tal van potentiële werkgevers, verzameld op één plaats. We zetten enkele voordelen op een rijtje.

 

Tijdsefficiëntie

Een van de grote voordelen van een virtuele beurs is dat je je niet hoeft te verplaatsen. Geen stress op de baan, geen duur treinticket of eigen wagen waarvan de brandstofkosten kunnen oplopen. Je kunt je een kleine tien minuten voor aanvang klaar zetten op de plaats waar jij wilt en zoveel en zo lang solliciteren als je er zin in hebt.

 

Niet lang wachten

Op een jobbeurs durven populaire bedrijven wel eens heel wat geïnteresseerden aantrekken. Met lange wachtrijen tot gevolg. Bij een virtuele jobbeurs kun je de afspraken vooraf al inplannen. Wil je liever toch nog recruiters spreken die je niet ingepland had? Geen probleem, want je kunt ook een real time gesprek doen met een beschikbare recruiter.

 

Je gegevens blijven bewaard

Vermits je vooraf je gesprekken kan inplannen, kan je je dag ook efficiënter indelen. Bovendien blijven jouw gegevens in de chat beschikbaar voor de recruiter. Handig, want tijdens een fysieke jobbeurs is het toch altijd maar hopen dat jouw naamkaartje niet verloren gaat.

 

Meer contactmogelijkheden

Is een face-to-facegesprek bij een eerste kennismaking niet echt jouw ding? Geen nood, want tijdens een virtuele jobbeurs kun je ook kiezen voor andere contactmogelijkheden, bijvoorbeeld de chat. Dat is een laagdrempelige manier voor een eerste contact. Wanneer je voelt dat deze werkgever of job wel iets voor jou is, kun je nog altijd een gesprek aanvragen.

 

Overzichtelijke beurshal

Tijdens een virtuele jobbeurs loop je (normaalgezien) niet verloren. Je kunt gebruikmaken van een overzichtelijk plannetje van de beurshal en de standen. Het enige wat je hoeft te doen, is op het juiste bedrijf klikken.

Mieke Vercruijsse

De virtuele Jobvillage vindt plaats op dinsdag 3 en donderdag 5 mei 2022. Schrijf je nu in op www.online-jobvillage.be

Cookie Instellingen  -  Privacy policy