fbpx

Zin in een nieuwe uitdaging of gewoon nieuwsgierig naar wat werkgevers te bieden hebben? Dan is de Jobvillage voor jou the place to be. Deze beurs opent dit voorjaar weer de deuren. Je vindt er tal van werkgevers en boeiende workshops onder één dak. Handig toch!

 

Jobvillage is een laagdrempelige manier om in contact te komen met een nieuwe werkgever. De beurs is er voor iedereen die openstaat voor een nieuwe job. Je hoeft niet noodzakelijk actief op zoek te zijn, want naast het kennismaken met de vele werkgevers en vacatures, krijg je er ook tips en tricks over solliciteren. Een bezoekje aan Jobvillage kan dus de stap zijn naar een volgende toffe job.

 

Nieuw: het koffiehoekje

Eens grasduinen in de waaier van jobmogelijkheden hoeft niet altijd zeer formeel te zijn. Daarom kun je je dit jaar ook neervlijen op de sofa in de gezellige koffiecorner. In een ontspannen sfeer kun je er een gesprek voeren met je – misschien wel – toekomstige werkgever.

 

Tientallen boeiende werkgevers

De Jobvillage is uniek in zijn soort omdat de beurs een brede waaier aan kwalitatieve werkgevers onder één dak samenbrengt. Op die manier vindt iedereen er wel een werkgever naar zijn zin. Grote bedrijven, kmo’s, lokale overheden, de zorgsector …: ze staan allemaal te popelen om toekomstige werknemers te leren kennen.

 

Interessante workshops

Boeiende workshops kunnen je carrière een boost geven. De focus van deze workshops ligt op advies over hoe je best solliciteert en op loopbaanadvies. De workshops vinden telkens plaats om 15 uur en 16.30 uur. Vooraf inschrijven hoeft niet.

 

CV-analyse

Tijdens Jobvillage kun je gratis je een cv-analyse laten doen. Vermits je cv je visitekaartje is als je op zoek bent naar een job, kan die er maar beter goed uitzien. Handige tips zijn dan ook mooi meegenomen.

Interesse in Jobvillage in je buurt? Schrijf je dan nu gratis in op deze site en ontvang als voorsmaakje al tal van sollicitatietips in je mailbox.

Mieke Vercruijsse

Cookie Instellingen  -  Privacy policy