fbpx
Selecteer een pagina

Op donderdag 19 oktober vindt de JobVillage in Roeselare plaats met heel wat openstaande vacatures voor young professionals. Maak kennis met werkgevers, en pik tal van interessante lezingen mee.

Sanne Deleu van Start People vertelt je tijdens een lezing alles over Jobinson, het avontuur op de arbeidsmarkt voor jonge werkzoekenden In West-Vlaanderen.

Ben je een young professional met een eerste werkervaring op zak?

Jobinson biedt een vast contract en stuurt je uit op vraag van de deelnemende bedrijven. Je doet telkens enkele maanden ervaring op in een andere werkomgeving.

De voorwaarden zijn aantrekkelijk: een bedrijfswagen, ecocheques, dienstencheques een hospitalisatie- en een groepsverzekering bovenop een aantrekkelijk loon.

Jobinson zoekt mensen die houden van afwisseling, naar bedrijfscultuur maar ook naar taken en regio toe, en die flexibel zijn. Regio Zuid-West Vlaanderen focust op HR profielen, internal sales en administratie. Daarbij is een bachelor diploma en een vlotte talenkennis belangrijk.

Herken je je in bovenstaand profiel en heb je zin in een dynamische uitdaging? Kom dan zeker eens langs op de Job Village.

Ben je een snel groeiend bedrijf dat op korte termijn extra werknemers wil inzetten?

Bedrijven contacteren Jobinson als ze op zoek zijn naar iemand in een bepaald vakgebied voor een bepaalde periode: vervanging, extra workload, expertise,…

De jobinsonner gaat bij jou aan de slag, maar wordt niet rechtstreeks door het bedrijf betaald. Het contract verloop via Jobinson/Start People. Het project factureert naar de bedrijven toe.

Jobinson kan bedrijven snel uit de nood helpen, en steeds putten uit een stevige pool vol expertise.

Ook in volle groei en op zoek naar nieuwe werknemers? Kijk dan zeker eens op www.jobinson.be.

Eveline Janssens

Cookie Instellingen